L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

El Baix Llobregat és Cultura!

Un total de 20 ajuntaments del Baix Llobregat han sumat esforços per organitzar, aquest cap de setmana, el festival multidisciplinar El Baix és Cultura, el primer festival “on line” d’àmbit comarcal que reunirà un centenar d’actuacions en directe  a través de la xarxa social Instagram.

 

Es tracta d’una iniciativa que vol posar en valor el talent cultural de la comarca, potenciant i donant suport als i les artistes locals a través d’un projecte comú, en un moment on el sector cultural està especialment colpejat per la crisi sanitària de la COVID-19.

 

Així s’han programat 17 tallers(circ, cuina, ball, ràdio, robòtica, etc.)conta contes(per a infants i adults); tres accions d’art digital(curts i sèries); 16 actuacions de dansa(clàssica, contemporània, espanyola, urbana, etc.); 6 monòlegs; 35 concerts acústics, de música clàssica, jazz o flamenc; 5 sessions de DJ; 5 activitats relacionades amb la literatura, i 5 més teatrals(familiars, cabaret, pallassos, etc.).

Una rica mostra del talent fet al Baix Llobregat!

 

El certamen cultural es realitzarà de manera simultània als 20 municipis participants!

Divendres 8 de maig, de 17 a 00 h

Dissabte 9 de maig d’11 a 14 h i de 17 a 00 h

Diumenge 10 de maig d’11 a 14 i de 17 a 20 h

 

Per facilitar el seguiment de les activitats programades, els ajuntaments participants han dividit la comarca en quatre zones geogràfiques, amb un canal específic per a cadascuna d’elles: @elbaixescultura_zonanord (Abrera, Sant Esteve Sesrovires, Esparreguera, Martorell i Sant Andreu de la Barca); @elbaixescultura_zonacentre (Molins de Rei, Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Vallirana, Pallejà i Sant Feliu de Llobregat),  @elbaixescultura_zonafontsanta (Sant Joan Despí, Cornellà, Esplugues, i Sant Just Desvern) i @elbaixescultura_zonadelta (Sant Boi, Viladecans, El Prat, Gavà i Castelldefels).

 

La cultura és un dret al qual no volem renunciar, i és per això que en aquests moments generats per la crisis sanitària s’han d’engegar accions que els doni suport!

 

 

Sense comentaris

Post a Comment