L’Oficina Jove del Baix Llobregat és un equipament públic d’informació, orientació i assessorament gratuït i generalista on les persones joves de la comarca poden adreçar-se per resoldre dubtes, fer consultes i/o demanar més informació en relació a diversos àmbits (treball, formació, salut, relacions afectives, cultura, habitatge, entre d’altres).

A més, esdevé un punt de suport al conjunt de la xarxa d’emancipació de la comarca, treballant-hi col·laborativament i canalitzant les seves necessitats i propostes. L’Oficina Jove del Baix Llobregat està gestionada per la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració del Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Parc torreblanca CL 340, a la planta baixa del Consell Comarcal.

elbaixllobregat@oficinajove.cat

650931906

93 685 24 00 ext. 650

Dilluns a divendres: de 9h a 14h

Dilluns i dimecres: de 16h a 18h


Potser t’interessa


Oficina Jove del Baix Llobregat

Es distribueixen 10.000 preservatius per a la prevenció de la SIDA i les ITS a la comarca

El Servei Comarcal de Joventut del Baix Llobregat engega la campanya amb el lema “Mou-te per plaer”, amb motiu de la celebració del dia 1 de desembre, Dia Mundial de la lluita contra la SIDA.

Aquest any 2018, per facilitar els recursos per elaborar la campanya del dia Mundial de la SIDA als municipis i fomentar la participació en les activitats organitzades als Serveis d’Informació Juvenil de la comarca, el Servei Comarcal de Joventut ha distribuït 10.000 preservatius.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és conscienciar als i les joves de la comarca que “la SIDA no entén ni de races, ni de religions, ni de sexe, ni d’orientacions sexuals. Sinó que qualsevol persona que mantingui relacions sexuals de risc, pot contagiar-se. I sobretot que no depèn de qui siguis sinó de com ho facis”.

D’altra banda, des del Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya (CEEISCAT), ens recorden que en els darrers deu anys, s’ha produït un augment important de totes les Infeccions de Transmissió Sexual (ITS) i afecten, sobretot, a joves de menys de 25 anys.

És essencial millorar la conscienciació del risc i promoure els comportaments sexuals més segurs, així com garantir l’accés a la detecció de les ITS per conscienciar que no tenir simptomatologia no exclou ser portador d’alguna d’aquestes malalties.